MENÜ
Minden a ennivalóról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Nincs élet ennivaló nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsírnak: a köznyelv a víztaszító, könnyen kenhető anyagokat nevezi. A kémiai definíció ettől eltér, mert csak a glicerin zsírsavakkal alkotott háromszoros észtereit, trigliceridjeit hívjuk így. A köznyelv által olajnak nevezett anyagok egy része szintén ilyen triglicerid. A zsírok az egyszerű lipidek közé tartoznak. Biológiailag rendkívül fontos, természetes vegyületek, melyeket növényi- és állati szervezetek állítanak elő.

http://www.lugositas.info/files/image/%C3%89telek%20ph-ja%20t%C3%A1bl%C3%A1zatok/%C3%A9telek%20pH-ja%20zs%C3%ADrok%20%C3%A9s%20olajok.jpghttp://drtihanyi.hu/uploads/olajok.jpg

Szavazás

melyik ételt csinálnád meg legjobban?
borso leves?
pudingos gyümölcsleves?
kukoricafözelék?
cukinisaláta görögösen?
Asztali nézet